Medewerkers

Caroline Bastianen

Caroline Bastianen
Huisarts

Per september 2017 ben ik komen werken in de praktijk.
Ik ben opgegroeid in Brabant en heb mijn geneeskunde opleiding in Nijmegen gevolgd. In 2010 ben ik afgestudeerd als huisarts waarna ik in diverse praktijken voor kortere en langere termijn heb waargenomen. Nu heb ik gelukkig een plek gevonden waar ik mij voor langere tijd kan vestigen. Ik woon samen met mijn partner en onze tweeling in Beuningen.

Voor mij is het huisartsenvak het mooiste beroep wat er is. Het is erg afwisselend en veelzijdig. Van snotneuzen tot kleine chirurgische ingreepjes; van nieuw leven tot en met de laatste fase; lichamelijke maar ook psychische problemen; voor mij is het allemaal even bijzonder, en ik hoop in alles u bij te kunnen staan.

Op maandag, woensdag en vrijdag ben ik aanwezig in de praktijk.

Raph Miessen

Raph Miessen
Huisarts

Mijn jeugd bracht ik door in het dorp Losser in Twente. Op mijn 18e verhuisde ik naar Nijmegen om geneeskunde te gaan studeren. Tussen 1998 en 2000 volgde ik de huisartsenopleiding, ook in Nijmegen.

Het leukste van mijn vak vind ik het contact met mijn patienten, in de spreekkamer en bij hun thuis. Het is een voorrecht om iedereen bij grote en kleine problemen bij te mogen staan, van jong tot oud. Elke dag geniet ik van de afwisseling van mijn werk.

In Wijchen vertegenwoordig ik de huisartsen in de samenwerking met de gemeente. Ik vind het leuk om te zorgen dat de activiteiten van de gemeente Wijchen en het huisartsenwerk goed op elkaar aansluiten. Dat is onder andere van belang op het gebied van de Jeugdzorg, omdat die gefinancierd wordt door de gemeente.

Verder coördineer ik de nascholingen die de Wijchense apothekers en huisartsen onderling organiseren. We spannen ons in om kwalitatief goede zorg te leveren en te garanderen dat alle patiënten op gelijke manier behandeld worden.

Ik doe spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag ben ik ook regelmatig in de praktijk voor andere werkzaamheden, op organisatorisch vlak.

In mijn vrije tijd speel ik hoorn in een harmonieorkest en sport ik graag: in de zomer op de racefiets, in de winter op de schaats. En natuurlijk ben ik ook graag gezellig thuis met mijn vrouw en twee zoons!

Hennie
Assistente

Sinds 2000 ben ik gediplomeerd doktersassistente in de praktijk. Daarvoor heb ik gewerkt als ziekenverzorgster in verpleeg- en verzorgingshuizen. Ik houd van mijn werk vanwege de contacten met patiënten, van jong tot oud. Ik vind de afwisseling van het werk en de samenwerking in het team erg leuk. Naast mijn werk zet ik me in voor de werkgroep Scholingen van Dokterassistenten omdat ik het belangrijk vind dat assistenten goed zijn opgeleid en goed worden meegenomen in alle ontwikkelingen. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mijn familie, knutselen, haken, naaien, timmeren, motorrijden en kamperen.

Manon
Assistente

Sinds maart 2018 werk ik in deze leuke praktijk. Ik heb altijd al geweten dat ik in de gezondheidszorg wilde werken. De werking van het menselijke lichaam heeft mij altijd al gefascineerd en van jongs af aan keek ik al graag naar medische programma’s op tv. Wat ik aan het werk als doktersassistente vooral leuk vind, zijn de verschillende onderwerpen waar patiënten mee komen. Van keelpijn tot een pijnlijke teen, van oren uitspuiten tot bloedprikken; ik help u graag verder. Geen een dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo interessant. In mijn vrije tijd ben ik graag thuis bij mijn man en de huisdieren en wandel ik graag in de natuur.

Carolien
Assistente

Ik heb mijn diploma gehaald in 1983, en ben toen begonnen als doktersassistente in een praktijk in 's Hertogenbosch. Nu werk ik al weer 15 jaar met plezier als doktersassistente in Wijchen. Ik vind het leuk om u te helpen aan de telefoon, aan de balie en tijdens het spreekuur van de assistente. Het is een afwisselende baan met veel uitdaging in een leuk team van collega’s. Ik hoop dan ook nog vele jaren in deze praktijk werkzaam te zijn. Ik houd verder van wandelen, lezen en kamperen in de vakantie.

Jolanda Smits

Jolanda Smits
Praktijkondersteuner somatiek

Mijn naam is Jolanda Smits. Ik heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring als praktijkondersteuner somatiek, in 2007 haalde ik mijn diploma. Heeft u diabetes, COPD, hart en vaatziekten? Ik help u graag om zo goed mogelijk met uw ziekte om te gaan en zo vitaal mogelijk te blijven.

Daarnaast help ik ook graag ouderen. Het is mijn uitdaging om samen met u te onderzoeken hoe u zo prettig mogelijk thuis kunt wonen, en welke hulpmiddelen u daar bij kunt gebruiken. 

Komt ook de thuiszorg, de zorgtraject begeleider of het Sociaal Wijkteam bij u thuis? Ik vind het belangrijk om met hen af te stemmen en u gezamenlijk zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Dorothee Hüls

Dorothee Hüls
Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Dorothee Hüls, ik ben POH GGZ (Praktijkondersteuner van Huisartsen voor Geestelijke Gezondheidszorg). Sinds meer dan 25 jaar ben ik Sociaal-Psychiatrisch Verpleegkundige en daarnaast ook Psycholoog. Nadat de overheid enkele jaren geleden bepaalde dat de GGZ toegankelijker moest worden,  ben ik in 2015  begonnen in de huisartsenpraktijk de Campus. Met enthousiasme en plezier ontvang ik op vrijdagen mensen met zeer verschillende problemen. Sommige mensen komen maar twee of drie keer, sommige mensen zie ik langduriger maar laagfrequent. De diversiteit maakt dat geen dag hetzelfde is. Dat ik vaak in een vroeg stadium iets kan betekenen voor mensen maakt dat het werk veel voldoening geeft.

Clementine Louwerse

Clementine Louwerse
Zorgtrajectbegeleider van ZZG

Mijn naam is Clementine Louwerse, werkzaam als zorgtrajectbegeleider dementie bij ZZG netwerk 100. Op maandag werk ik vanuit de huisartsenpraktijk.

Ik heb HBO inrichtingswerk gedaan, daarbij de nodige aanvullende opleidingen waaronder casemanagement dementie, veel werkervaring opgedaan zowel intramuraal als eerste lijns -zorg. Sinds 2012 ben ik werkzaam als zorgtrajectbegeleider.

Voor mij staat altijd de cliënt centraal, samen met de naasten en sociaal netwerk. Vanuit dit uitgangspunt begeleid en ondersteun ik de cliënt en zijn/ haar omgeving in het proces van geheugen problemen. De ontmoeting en luisteren zijn voor mij het uitgangspunt binnen mijn werk. Werken vanuit een multidisciplinair team is noodzakelijk om zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, daarbij is vroegsignalering belangrijk.

Contact

Spoednummer (024) 64 50 015
 

de Campus

Campuslaan 6
6602 HX Wijchen
Telefoon:
(024) 64 12 800
Avond en nacht: 0900 8880
Routebeschrijving >